Παραλία – Δραστηριότητες

Παραλία Κορομίλη με μικρά πολύχρωμα αστραφτερά βοτσαλάκια

Μόλις λίγα μέτρα έξω από το κτήμα κατεβαίνοντας τα σκαλάκια μια απομονωμένη από θορύβους παραλία. Με χαμηλή βλάστηση με μόνο ήχο τα κύματα και τα τζιτζίκια. Οι φιλοξενούμενοι μας από τα δωμάτια μπορούν να απολαύσουν την θάλασσα και από τις ξαπλώστρες στον διαμορφωμένο μόλο της Αγριλιάς. Με φόντο μια φυσική σπηλιά και το λιμανάκι μας. 

Το βουνό στην πίσω πλευρά του συγκροτήματος είναι ιδανικό για πεζοπορία

Ένα μονοπάτι πάνω από την παραλία Κορομίλη οδηγεί σε μια δεύτερη παραλία ελεύθερης διαβίωσης. Γλάροι και μικρά πουλιά από το βουνό μαζεύονται στα βράχια της. Κρύο τρεχούμενο νερό αναβλύζει μέσα από τα βότσαλα της παραλίας κάτω από μια Συκιά. Το όλο φυσικό τοπίο είναι μαγικό τους μήνες εκτός της μεγάλης προσέλευσης. Απο το Κορομίλη υπάρχει χαρτογραφιμένο μονοπάτι που διασχίζει το βουνό και φτάνει μέχρι και την Αλυκή. Μια απόδραση στο καταφύγιο της φύσης με καλό καιρό σχεδόν 9 μήνες το χρόνο. 

Η ζωή δύπλα στην θάλασσα

Η ακτογραμμή με τα βράχια γύρω από την παραλία και το συγκρότημα είναι ιδανικά για ψάρεμα. Στην περιοχή ο βυθός είναι καθαρός με πλούσια βιοποικιλότητα. Από τα δωμάτια τα σκαλάκια σας οδηγούν στις ξαπλώστρες γύρω από τον μόλο σαν σε μια φυσική πισίνα! Μη ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας μάσκα!

Υπάρχει δυνατότητα για βόλτα με σκάφος στην παραλιακή ακτογραμή της περιοχής και ενοικίασης του κανό, κατόπιν συννενόησης.